Vigga – Børnetøj på abonnement

Vigga er en nytænkende virksomhed med fokus på bæredygtigt forbrug, hvor der er fokus på økologi og kvaliteten. Hele konceptet er baseret på en cirkulær økonomi.

Vigga er blevet solgt til hollandske Circos.co i 2019. De kører konceptet videre

børnetøj på abonnementDe fleste der har børn ved at de vokser hurtigt, og derfor bliver tøjet sjældent slidt op, hvilket betyder at meget fint tøj ender med at blive kasseret. Viggas forretningsmodel har en helt ny tilgang til forbrug af børnetøj, i stedet for at købe børnetøjet selv, så kan man tegne et abonnement hos Vigga, og løbende låne tøj som passer til sit barn. Har du brug for en anden størrelse, så kan du skifte løbende.

Konceptet bygger på en cirkulær økonomi, dvs. tøjet er sjældent helt nyt når man modtager det, men er i fin stand. Der fokuseres på øjets kvalitet, så det kan cirkulere mest muligt, og på den måde spare flere ressourcer.

Som abonnement hos Vigga kan du vælge mellem 500 stykker bæredygtigt tøj, i fem forskellige pakkestørrelser, alt tøjet er GOTS certificeret eller Svanemærket.

Ventetøj 4 stk. Ventetøj
10 stk.
Lille Pakke babytøj Mellem Pakke babytøj Stor Pakke babytøj
Pris pr. måned 139,- 259,- 299,- 369,- 449,-

Hvis du vælger at tegne et abonnement hos Vigga, så kan du være med til at forbruge mere bæredygtigt, se nedenstående tal som viser hvor meget du kan reducere miljøpåvirkningen.

  • 90% lavere forbrug af vand
  • 72% lavere forbrug af bomuld
  • 53% mindre CO2 udledning

100 % rent tøj hver gang

Vigga benytter det svanemærkede vaskeri, Berendsen, og du kan være sikker på at tøjet du modtager altid er rent da smart teknologi sikre at tøjet erbakteriologisk rent og fri for mikroorganismer. Desuden bliver al tøjet kontrolleret for fejl og mangler.

Vi synes dette koncept er genialt og tror meget på at dette koncept er fremtiden indenfor børnetøj, som jo i dag er virkelig ressourcetungt med tænke på miljøet.