Luftrenser – Reducer røg og pollen – se vores test

Luftens kvalitet er afgørende for vores velbefindende, typisk kan det være problemer med støv, pollen røg eller lignende, som alle kan være med til at skabe allergener.

En måde hvorpå man kan optimere luftkvaliteten i sit hjem, det er ved at sikre sig at kun et minimum af fremmedstoffer bliver tilført, samt masser af rengøring og luftudskiftning, netop en luftrenser kan hjælpe med dette. Det skal dog understreges at den kun hjælper i et begrænset omfang, og den kan ikke fjerne alle partikler fra det rum der bliver placeret i. Har man en forventning om at man kan sidde og ryge i et værelse med en luftrenser uden at røgen sætter sig i diverse ting, så vil du blive skuffet.

Bedste luftrenser i test

Der findes flere forskellige modeller på markedet, og nogle er bedre til at fjern en lugt og andre bedre til noget andet, men generelt fanger luftrenserne kun diverse partikler når de er i luften, og ikke når de har sat sig i noget, som de fleste partikler hurtigt vil gøre. Derfor anbefaler vi at man køber en luftrenser har fokus på strømforbruget, da den vil være i drift store dele af døgnet.

[box type=”shadow” ]

OBH lufrenserOBH 6153 luftrenser

Har du en drøm om et bedre indeklima, så er denne model fra OBH vores bedste bud. Den er udstyret med et HEPA filter til at fange luftpartikler, og har derudover et aktivt kulfilter som er med til at neutralisere lugte og forurening, og er en god løsning i hjem med rygere.

Der mulighed for tre hastigheder, alle sammen lydsvage. Modellen kan dække et rum op til 44m2.

Pris: 1.449 kr

[button color=”green” size=”medium” link=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=10597&bannerid=25156&htmlurl=http://www.wupti.com/produkter/bolig-og-fritid/klima/luftrensere/obh-6153″ target=”_blank”” ]Til butik[/button]

[/box]

[box type=”shadow” ]

Beurer luftrenserBeurer LW110 luftrenser

Denne model er god til at fjerne pollen, støv og dyrehår. Desuden er der en indbygget befugter, som er god til dig som f.eks. har pollenallergi.

Den kan dække op til 36m2 og er ideel til soveværelset.

Pris: 1.889 kr

[button color=”green” size=”medium” link=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=10597&bannerid=25156&htmlurl=http://www.wupti.com/produkter/bolig-og-fritid/klima/luftrensere/beurer-lw110-luftbefugter-og-luf” target=”_blank”” ]Til butik[/button]

[/box]

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *