Greenspeak – Bæredygtigt mobilselskab

Har du nogensinde hørt om et bæredygtig mobilselskab? Greenspeak er et godt bud. En idealistisk vision om, at ville ændre verden, med mere velgørenhed og større lighed, var baggrunden for at stifterne bag Greenspeak startede projektet.

Hvem er Greenspeak?

greenspeak mobilKonceptet i teleselskabet Greenspeak bygger på, at overskuddet i firmaet bliver brugt på donationer til velgørenhed. Pt. er der 18 forskellige støtteprojekter at vælge i mellem. Faktisk sker selve støtten i to omgange. Først ved selve indmeldelsen hvor 100 kr. doneres til et formål bestemt at dig som abonnent, derudover er der en gang om året en afstemning i forbindelse med fordelingen af Greenspeaks overskud.

Når det kommer til projekter med en stærk CSR-profil, så kan det nogen gange være svært at gennemskue om det bære er symbolpolitk eller om der er noget reelt bag. I dette tilfælde er der ingen tvivl, medarjebderne hos Greenspeak er der for at gøre en forskel, give deres bidrag til at verden bliver et bedre sted. F.eks er der et lønloft på 30.000 kr/md for alle ansatte, så beløbet til velgørenhed maksimeres. De ansatte prøver at leve så bæredygtigt som muligt, bruger offentlig transport, holder møder online for at undgå lang transport. Derudover prøver de at bidrage til den offentlige debat med podcastet  grøn snak, hvor bæredygtighed bliver vendt i alle former.

Præsentation

Se mobilabonnementer og priser hos Greenspeak.

Er du en virksomhed?

Greenspeak har også løsninger til erhverv og vi vil gerne opfordre dig od din virksomhed til at støtte et godt projekt, som også er med til styrke virksomhedens CSR-profil.

Andre mobilselskaber
Ønsker du at få en oversigt med andre mobilselskaber på på markedet, så kig på https://mobilabonnementerne.dk/mobilselskaber/