Panasonic VE9NKE – luft til luft varmepumpe

Panasonic VE9NKE har som en af de eneste på det danske marked ernergimærket AAA+, og kapacitiet til at opvarme 200 m2 bolig under de rette forhold. Med en SCOP på hele 5,40 er denne varmepumpe virkelig med til at sætte nye grænser. Fungere perfekt i det danske klima VE9PKE fungerer ved temperaturer helt ned til …

Anmeldelse

Vi anbefaler denne model

Opsummering: VE9NKE er Panasonic's luksus model og har alt hvad hjertet begærer

User Rating: 3.15 ( 2 anmeldelser)
0

Panasonic-VE09PKE1Panasonic VE9NKE har som en af de eneste på det danske marked ernergimærket AAA+, og kapacitiet til at opvarme 200 m2 bolig under de rette forhold.

Med en SCOP på hele 5,40 er denne varmepumpe virkelig med til at sætte nye grænser.

Fungere perfekt i det danske klima

VE9PKE fungerer ved temperaturer helt ned til minus 25 grader, og med sit Energry Charge System kan varmepumpen tilføre varme til boligen selv om den er ved at afrime udedelen.

Derudover er VE9NKE udstyret med et lækkert luftudrensningssystem, kaldet NANOE-G, som kan neutraliserer op til 99 % af bakterier og virus i luften.

Endnu en lækker feature er den solsensor som kan opfange sollysets intensitet og løbende justere temperaturen i forhold til dette.

Læs mere om: Luft til luft varmepumper

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/aalborgplus10.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273