Luft til vand varmepumper

Med en luft til vand varmepumpe kan man man få sænket sine udgifter til varme markant, hvis man skifter fra et oliefyr eller lignende.

luft til vand varmepumperLuft til vand varmepumper minder meget om jordvarme, og kan også levere varmt vand udover opvarmning af selve boligen, men er lidt mindre effektiv, til gengæld kan man en luft til vand løsning være den perfekte løsning i boliger, hvor man ikke har plads på grunden til at nedgrave jordslanger. Virkningsgraden vil typisk ligge på 450 %, hvis man har den korrekte opsætning. Her er det f.eks. at foretrække at man har gulvvarme, da fremløbstempraturen ved gulvvarme er lavere end f.eks i radiatorer, og det giver en højere virkningsgrad.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Prisen på en pumpe med installation vil ligge omkring 90.000 kr, men kan selvfølgelig varierer efter hvilken luft til vand model der benyttes, samt om der er specielle forhold man skal tage hensyn til.

Få 3 gratis tilbud på luft til vand varmepumpe + montage

Er du interesseret i 3 uforpligtende tilbud, så udfyld formularen hos vores eksterne partner. Når formularen er udfyldt, så vil du inden for kort tid modtage 3 tilbud, og ddet helt op til dig selv om du vil benytte et af dem eller ej, denne service er gratis og 100 % uforpligtende.

Få 3 tilbud på en luft til vand varmepumpe

Luft til vand kan være rigtig god i mange en families huse, og har man et hus i flere plan kan man evt få en installeret en luft til luft varmepumpe til at opvarme den øverste etage. Det er især hvis ens nuværende opvarmningsform er gas- eller oliefyr, at luft til vand er et godt alternativ.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/aalborgplus10.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273