LG Nordic Prestige – luft til luft varmepumpe

En varmepumpe til dig der vil have det bedste for dine penge. Med LG Nordic Prestige får man en luft til luft varmepumpe som er et helt i top, og som er blevet taget godt i mod af forbrugere rundt om i Danmark. Desuden er varmepumpen blevet kåret til årets bedste i 2014 af de …

Anmeldelse

En vinder

Opsummering: En varmepumpe som er en stilren, har en høj virkningsgrad, og er lydsvag. Det bliver simpelthen ikke bedre!

User Rating: 4.18 ( 3 anmeldelser)
0

LG-Nordic-Prestige-09En varmepumpe til dig der vil have det bedste for dine penge. Med LG Nordic Prestige får man en luft til luft varmepumpe som er et helt i top, og som er blevet taget godt i mod af forbrugere rundt om i Danmark.

Desuden er varmepumpen blevet kåret til årets bedste i 2014 af de svenske energimyndigheder, og det er et kvalitets stempel som er værd at noterer sig.

Navnet Nordic indikerer at den er lavet til det nordiske klima

Ikke alle varmepumper performer lige godt i det til tider kolde nordiske klima, men med LG Nordic Prestige er det ikke noget man skal være bekymret for, og den fungerer optimalt helt ned til -25˚C. Har du et ønske om at holde et sommerhus eller lignende frostfrit om vinteren, så kan er denne model et godt valg.

Desuden er Prestigen udstyret med flere filtre som er med til at sikre et optimalt indeklima med en renere luft. Den indeholder også muligheden for airconditoin, som kan være lækkert på en varm sommerdag.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/aalborgplus10.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273